JavaScript letiltva!

CégünkrőlTevékenységeinkPartnereinkKapcsolat

Folyamatfelmérések, folyamat menedzsment

(Szervezeti átalakítás, költséghatékony működés)

A mai magyar vállalkozások (főleg a KKV) jelentős része anyagi gondokkal, likviditási problémákkal küzd. Miközben folyamatosan új ügyfelek megszerzésén törik a fejüket és minden energiájukat ennek szentelik, nem marad idejük arra, hogy folyamatosan ellenőrizzék és kézben tartsák a cég ügyeit.

Mit is jelent ez?

Nem ismerik a folyamataikat (sok esetben nincs is kidolgozott folyamat), nincs szervezeti felosztás a cégen belül (jobbára nem ismerik fel ennek jelentőségét, nincs tapasztalat a szervezetben való működéssel kapcsolatban).

Évek óta nem vizsgálták felül a beszállítói szerződéseket, a kimenő és bejövő számlákat, az egyes osztályok működésének hatékonyságát. Bizonyítható tény, hogy éves szinten a költségeinek jelentős hányadát spórolhatja meg egy cég, ha mindezekre időt szentel.

Jelenleg Magyarországon számtalan tanácsadó cég működik, akik garancia nélkül adnak szakmai tanácsokat irreálisan magas összegekért. Ami ma hiányzik a piacról az az, hogy adott cég a pénzéért az alábbiakat egy komplex csomagban kapja:

  • alapos, mindent átfogó vizsgálat (minden egyes osztály munkájának átvizsgálása, felmérése, számlák, szerződések átvilágítása, stb.)
  • vizsgálat eredményének prezentálása (részletes kimutatásokkal)
  • javaslattétel (szervezetre, folyamatokra, árakra vonatkozóan)
  • szükséges oktatások, tréningek / coach az adott osztályok és/vagy vezetők részére

Miért bennünket válasszon?

Ami a legfontosabb és a Free Vision mellett szól, hogy az általunk javasolt folyamatokra garanciát vállalunk. Ez nem jellemző a hasonló profilú cégekre.

Hogy is működik ez?

A teljes folyamat elindítása előtt ügyfeleinkkel egy Együttműködési nyilatkozatot írunk alá, amelyben a cég vállalja, hogy az általunk végzett ellenőrzések, átvizsgálások munkafolyamatát támogatja, eredményeként született javaslatok végrehajtását vállalja.

Az együttműködési nyilatkozat biztosíték mindkét fél számára, hogy az elvégzett munka nem vész kárba egyik oldalon sem. Illetve ez biztosítja, hogy a Megbízó a bevezetett új folyamatok, kialakított új szervezet kapcsán, a korábbiaknál jóval hatékonyabb működést tud elérni. Ezáltal hatékonyabban tudja elvégezni feladatait ugyanazzal az erőforrással, több megbízást tud vállalni, mely nagyobb árbevételt, profitot generál.

Ki az a cégvezető manapság, aki mindezek mellett szó nélkül elmenne, és nem használná ki ezt a lehetőséget Cége hatékonyabb működése, valamint a magasabb profit érdekében?

A Free Vision profizmusát és korrektségét mi sem jellemzi jobban, mint hogy a megbízás elvállalása előtt „1 napot ajándékba adunk”.

Ezen egy nap keretében elvégezzük az alap felmérést, mely alapján ajánlatot tudunk adni a teljes folyamat lebonyolítására.

A zárást követően meghatározott idő elteltével ellenőrzést végezünk, hogy a korábban bevezetett folyamatok mennyire működnek hatékonyan és az elvártaknak megfelelően minden átültethető volt a gyakorlatba.

Mindez jövőbeni megállapodás kérdése. Természetesen a fenntartáshoz nem szükséges a Free Vision folyamatos közreműködése, de szívesen vállaljuk az ilyen jellegű igények teljesítését is, legyen szó a vizsgálat/átalakítás után bevezetett új folyamatok beintegrálásáról, vagy új projektek kezeléséről.

«Vissza


Azonnali kapcsolatfelvétel: info@freevision.hu