JavaScript letiltva!

CégünkrőlTevékenységeinkPartnereinkKapcsolat

Cégünkről mesélünk

Cégünk nem kis feladatként tűzte ki magának a közepes eredményekkel is megelégedett kis és középvállalatok, valamint igény szerint a multinacionális cégek esetében is egy nagyfokú szemléletváltás elindítását. Sokan megelégednek a középszerű, lassú, gyakran bonyolult folyamatokra épülő, de biztos bevételt jelentő üzletpolitikával.

Meddig tartható fent ez az állapot?

Fontos az éleslátás, aki a lényeget nem veszi észre, az lassan, de biztosan ügyfeleket veszít, nem tud lépést tartani versenytársaival, cége nem a stratégiailag fontos, hanem a napi problémák megoldására koncentrál. Nagy kihívás a vezetőség számára, hogy a pontos célokat megfogalmazza, a stratégiai terveket betartassa, mert nehéz egyszerre rendszer szinten gondolkodni, globálisan folyamatokat, jogosultságokat karbantartani, napi szinten a legapróbb részletekben is eligazodni.

Komoly erőfeszítések árán a fennmaradásért küzdenek, pedig a megoldás oly közel van!

Ebben szeretnénk segítségére lenni partnereinknek. Elengedhetetlen a meglévő ügyfélállomány szokásainak, értékeinek megismerése. Ezért helyeztük portfóliónkból első helyre az ügyfélmegtartási tevékenységet, erre építve a vállalat és az alkalmazott folyamatok fejlesztését, amely stabilitását természetesen a minőségbiztosítással támogatunk meg.

Ahhoz, hogy a vállalkozások életében gyors és eredményes változások mehessenek végbe, a fókuszt az ügyfélközpontúságra, a dolgozók tiszteletére és nem utolsó sorban a folyamatok, jogosultságok, szervezettségre és a minőségre kell helyezni.

Programjainkat azoknak a vállalatoknak ajánljuk, akiknek fontos a meglévő ügyfélköre, olyan stratégiát szeretnének alkalmazni, ami már az új ügyfelek megszerzésénél is hosszú távú kapcsolatot helyezi előtérbe. Figyel ügyfelei és partnerei igényeire, amely alapján folyamatosan fejleszti termékeit, programjait, ezáltal minőséget és a profizmust képviseli. Nem csak szervezeti és folyamatfejlesztési projektjeinkkel támogatjuk a vállalatok hatékonyságát, hanem vállaljuk a belső szakemberek képzését, fejlesztését, belső minőségbiztosítási csoport kialakítását, betanítását. Biztosítva a cégen belüli információáramlás, tudásbázis, e-learning felületek leghatékonyabb formáját.

Amennyiben valóban képzett és alkalmas szakemberekkel kíván dolgozni, valamint fontos, hogy hatékonyan, minél nagyobb profitra tegyen szert, kérjük tegye próbára cégünket. Győződjön meg saját maga arról, hogy a fenti gondolatok nem csak üres szavak egy papíron, hanem valódi tudást, tapasztalatot és értéket képviselnek.

Kérjük, jelölje be az Ön által helyesnek tartott választ!
A próbálkozások száma nincs korlátozva.

JavaScript letiltva! Kérem engedélyezze!


Azonnali kapcsolatfelvétel: info@freevision.hu